top of page

Spesialisttjenester for datasenteroperasjoner


DLE har gleden av å kunne ønske Mark velkommen inn i vårt nordiske DC Team. Med over 25 års erfaring i datasenterbransjen har Mark vært en spesialist på datasenterdrift i over 20 år, med fokus på leveranse av virksomhetskritiske tjenester hos svært pålitelige 24x365 datasentre i verdensklasse. Dette har inkludert konsulentvirksomhet og teknisk rådgivning, samt å være i ledende stillinger ansvarlig for serviceleveranser, i tillegg til både strategisk og operativ ledelse innenfor bransjen. En teknisk driftsansvarlig med omfattende internasjonal erfaring og solid teknisk kompetanse som omfatter design på datasenteranlegg, driftshåndtering av IT og anlegg, samt teknisk rådgivning.

En regelmessig foredragsholder, konferansevert og industrirådgiver for tekniske problemer i datasentre , som for tiden fungerer som konsulent for flere ledende datasenteroperatører og -løsningsutviklere. Han er også involvert i utviklingen av europeiske datasenterstandarder og er nåværende leder av Best Practice Committee for the European Code of Conduct for Data Centre Energy Efficiency.

DLE vil representere Mark på det nordiske markedet og sikre effektiv prosjekthåndtering av driftsrelaterte prosjekter for DC på tvers av hele Norden.


  • LinkedIn DLE Consulting
bottom of page